Om Recito Förlag · Våra medarbetare · Kontakt
Recito Förlag erbjuder ett begränsat antal biljetter speciellt för bloggare, gratis eller till reducerat pris. Du som bloggare har möjlighet att lägga vantarna på ett gratis (eller iallafall mycket billigare) blogpass och vi kan med din hjälp nå ut med våra budskap. Finfint för oss båda alltså.
Vem kan ansöka?
För att ansöka måste du ha en aktiv blogg inom ett relevant område: förlagsvärlden, litteratur, skrivande, läsande etc. Vi förbehåller oss rätten att dela ut så många och så få blogpass som vi vill och har möjlighet till.
Vi kräver av dig endast vad vi kräver av andra deltagare på våra kurser: aktiv medverkan! Du som bloggare har ovärderlig kunskap om bloggosfär, sociala media och den nya tidens författarskap så det är klart att vi vill ha dig med!
Ansökan
Din ansökan om ett blogpass sker i form av ett inlägg på din blogg - du är fri att skriva vad du vill (om kurs och kurstillfälle du vill gå på) och sedan skickar du oss permalänken och din e-postadress så återkommer vi med besked per e-mail så snart som möjligt. Vi meddelar då också om vi kan bjuda på hela priset eller bara en del av det.
Din e-postadress:
Permalänken:
Nyhetsbrev
E-post:
Kontakta oss
Om du har frågor om våra kurser kan du ringa eller maila oss.
Mer av Recito Förlag
 
© Recito Förlag AB · Kontakt